Press "Enter" to skip to content
Foto: DeKovach Studio

Otvoren MERE – ruski diskontni market u Aranđelovcu

U Aranđelovcu je 22. decembra 2021. otvoren MERE diskontni market.

MERE diskonti su zastupnici ruske Torgservis grupe, koja je osnovana 2009. godine. Torgservis grupa posluje u Rusiji na više od 1000 lokacija pod brendom Svetofor. Torgservis grupa je trenutno treći po veličini lanac prodavnica u Rusiji. Poslovanje se proširilo i na više od 20 zemalja među kojima su Velika Britanija, Grčka, Španija, Kina, Amerika, Litvanija, Poljska, Belorusija, Rumunija, Nemačka, Hrvatska, Makedonija, BiH sa preko 2000 diskontnih objekata.

Cene u marketima

„Što se tiče cena, naša strategija je “Niske cene svaki dan” i to je ono što će ljudi sigurno i uvek dobiti kod nas. I te niske cene odnose se na baš sve proizvode koji se kod nas budu prodavali.

Verujemo da nismo nikome konkurenti: Ovakav vid marketa omogućava razvoj i vidljivost nekih manjih brendova, možda nepoznatih i nedostupnih u velikim trgovačkim lancima. Osim toga, postoje kategorije proizvoda koje mi ne prodajemo, što takođe govori o drugačijoj strukturi rada koja kod nas postoji.“ – navode na sajtu ovog marketa.

Ulaz u diskont
Širok prostor sa robom koja se još uvek dodaje
Deo sa suhomesnatim proizvodima u kome su temperature izuzetno niske i treba se dobro obući
Ponuda dana

„U Mere marketima akcenat je na direktnoj saradnji sa malim proizvođačima koji mogu da ponude odličan kvalitet po nižim cenama. Kako što smo naveli, planiramo da radimo direktno sa proizvođačima, sa strogom kontrolom kvaliteta i niskom trgovačko maržom. Kod nas možete očekivati 20 odsto niže cene od prosečnih.“

Radno vreme i lokacija

Novi diskontni market nalazi se u Zanatlijskoj ulici, pored štamparije Đurđevdan (pogledajte na mapi). Radno vreme je od 09:00 do 21:00 čas svakoga dana.

Izvor: Mere Marketi Srbija