Otvaranje manifestacije Ulica nasmejanih lica

Juče je na gradskom trgu upriličen defile predškolaca i dece aranđelovačkih vrtića u čast početka „Ulice nasmejanih lica“. Svečanost je otvorio predsednik opštine Bojan Radović koji je pozdravio mališane i njihove roditelje i istakao zadovoljstvo održavanjem ove manifestacije, koja traje od 2013. godine.

„Ideja nam je da se raznolike manifestacije održavaju u centru Aranđelovca na otvorenom prostoru, na mestu gde i slučajni prolaznik može da bude deo dešavanja. Cilj nam je da tokom dana i u večernjim satima našim sugrađanima i gostima iz drugih gradova, ponudimo užitak sa obrazovnim, kulturno- zabavnim, sportsko-rekreativnim i drugim programima.

Foto: Aleksandar Avramović

Radićemo na tome da Ulica nasmejanih lica postane tradicionalna manifestacija koja će iz godine u godinu imati sve veći rejting i bolji program, a samim tim privlačiti veći broj učesnika, naših sugrađana i gostiju iz drugih gradova.

Zahvaljujemo se Turističkoj organizaciji opštine Aranđelovac. Današnjim programom simbolično, najavljujemo predstojeću letnju turističku sezonu, pozivamo drage goste da dođu u naš grad i uvere se u sve prirodne lepote i prateće sadržaje koje nudimo. Uvereni smo da će uskoro Aranđelovac unapređenjem smeštajnih kapaciteta i još bogatijom ponudom postati jedan od vodećih banjskih centara Srbije.

Foto: Aleksandar Avramović

Hvala i svim učesnicima, dragoj deci iz predškolske ustanove Duga, vrtića Maštalica, Konjičkom klubu, Udruženju ljubitelja fića, deci iz kulturno – umetničkih društava i sportistima,“ rekao je predsednik opštine u pozdravnom govoru.

Foto: Aleksandar Avramović
Foto: Aleksandar Avramović
Foto: Aleksandar Avramović

Izvor: Opština Aranđelovac