Press "Enter" to skip to content
Foto: DeKovach

Slatki pokloni za fotografije na temu Vidi Aranđelovac

Suočili smo se sa vremenom koje je donelo veću distancu među ljudima i povećalo pritisak u svakodnevnom životu. Kovid-19 je promenio mnogo toga, a upravo negde između tih promena stradale si i one najvažnije, male stvari.

Primetivši to, i sa odlukom da to promeni, jedna firma iz Aranđelovca je odlučila da svojim gestovima ljubavi i pažnje osvetli dan svojih sugrađana ili nekoga ko je njima važan.

„Tajna dobrog ukusa“ d.o.o. pokrenula je 29. aprila od 12 časova nagradni konkurs u kom mogu učestvovati svi koji svoje fotografije na društvenim mrežama Instagram i Facebook obeleže heštegovima #belgusto i #vidiarandjelovac. Jedini kriterijum je da fotografije budu u pozitivnom i afirmativnom smislu i postavljene nakon početka konkursa.

Svaka 3 dana, nasumično će se birati fotografija čiji će autor, ili neko njemu drag, dobiti jednu od 4 dizajna torte u obliku srca, uz ukus po želji – Jaffa ili Čoko gusto. Torta će biti besplatno dostavljena na adresu koju autor odabrane fotografije navede.

Na fotografiji može biti bilo šta što je vas je inspirisalo u Aranđelovcu. Od fotografije grada, prelepog cveta koji vam je je zapao za oko ili selfija vas i vaših prijatelja u Parku.

Samo je jedan kriterijum – da bude pozitivna!

Sve dodatne informacije i pravila konkursa možete saznati ovde.

Be First to Comment

Ostavite odgovor