Press "Enter" to skip to content
Foto: Jacek Dylag / Unsplash

Od 1. maja 2021. JKP Bukulja uvodi tarifne zone za potrošače vode (fizička lica)

U cilju dugoročno održivog i redovnog vodosnabdevanja svih potrošača i radi smanjenja neracionalne i nenamenske potrošnje vode, Javno komunalno preduzeće „Bukulja“ Aranđelovac počev od 1. maja 2021. godine kreće (odložilo je do daljnjeg) implementaciju tarifnih zona, tj. uvođenjem blok-tarifa za potrošače iz kategorije fizičkih lica. Uvodimo dve tarifne zone:

Prva zona – za mesečnu potrošnju do 25m³ po domaćinstvu;
Druga zona – za mesečnu potrošnju preko 25m³ po domaćinstvu (cena po 1m³ vode za 100% veća za svaki m³ preko utrošenih 25m³).

Ove tarifne zone će važiti za domaćinstva sa pet i manje članova. Za domaćinstva sa šest i više članova, tarifne zone zavise od broja članova domaćinstva, pri čemu se prva zona obračunava tako što broj članova domaćinstva množimo sa 5m³.

Za prijavu domaćinstava sa šest i više članova potrebno je da nosilac računa (lice na koje glasi račun), na šalteru Informacije i reklamacije u JKP “Bukulja” Aranđelovac, popuni i potpiše Izjavu o kućnoj zajednici, priloži na očitavanje lične karte članova domaćinstva i/ili zdravstvene knjižice za decu koja ne poseduju lične karte, te na taj način potvrdi mesto prebivališta članova svog domaćinstva.

Izvor: JKP Bukulja

Be First to Comment

    Ostavite odgovor