Press "Enter" to skip to content

Od 21. do 23. septembra u čitaonici Biblioteke radionice za decu i predstavljanje slikovnice (odloženo)

Narodna biblioteka «Sveti Sava» u saradnji sa Predškolskom ustanovom „Duga“ organizuje radionice za decu i predstavljanje slikovnice ,,Kako je Veka Veštica zavolela bajke“ Ane Dragović Drljević.

Slikovnica ,,Kako je Veka Veštica zavolela bajke“ naše sugrađanke Ane Dragović Drljević koja je izašla u okviru izdavačke kuće „Kreativni centar“ namenjena je deci u uzrastu od četiri do sedam godina, kao i za one koji se upuštaju u avanturu čitanja s decom.

Najmlađi će Baku i unuku deli 27 ulica, 11 solitera i 49 kuća. Devojčica Nada i baka mnogo vole da se igraju i da čitaju bajke zajedno, pa baka zato svakog dana putuje čak s drugog kraja grada do unuke. Kada joj se jednog dana na tom putu ispreči veštica, baka se hrabro i domišljato bori s raznoraznim smicalicama što joj ih na putu do unuke priređuje veštica.

Ana Dragović Drljević je rođena 1980. godine. Završila je Fakultet političkih nauka u Beogradu, novinarski smer. Pisala je za dnevne novine, naučne časopise i nedeljnike. Radila je kao PR menadžer i web-urednica Standup.rs, prve organizacije koja je radila na uspostavljanju ovog pozorišnog i scenskog pravca kod nas.

Koautor je knjige Mešovita hrana, o zdravijem pristupu ishrani i prilagođavanju tradicionalne kuhinje i lečenja savremenom životu. Autorka je bloga Anine cake, gde beleži savete i trikove iz svog iskustva, kao i svoje priče. Otkad joj se rodila ćerka Neva, fokus se prebacio na čitanje i maštanja s detetom, iz čega se rodila njena prva priča za decu (i odrasle).

Knjigu je ilustrovala Marica Kicušić koja je diplomirala na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, Odsek primenjena grafika.


Info:

Lokacija: Čitaonica Biblioteke
Vreme i datum: Odloženo zbog bolesti autora. Naknadni temini će biti objavljeni.
Cena pojedinačne ulaznice: besplatno.

Imate komentar?

    Ostavite odgovor