Press "Enter" to skip to content
Foto: Centar za kulturu opštine Aranđelovac

Od 11. do 15. januara u Dvorani Park revija dečijih filmova

Centar za kulturu opštine Arandjelovac za raspust je pripremio bogat program za decu, a za najmlađe ljubitelje sedme umetnosti najavljuje i Reviju dečijih filmova. Evo rasporeda i opisa radnje:

11. januar – Moje slatko čudovište

Kralj ne može da poveruje u činjenicu da je njegova voljena ćerka, princeza Barbara, već odrasla. Dok su svi ometeni pripremom njene rođendanske zabave, presto preuzima podmukli službenik Lasica. Međutim, nezadovoljan što je jedini vladar Kraljevstva, planira i da se oženi Barbarom.

Dužina trajanja filma: 90 min


12. januar – Jakari i veličanstveno pero

Jakari, najmlađi pripadnik Sijuksi indijanskog naroda sam kreće u potragu za Malim Gromom, ponijem za koga kažu da je neukrotiv. Na tom putovanju, na kom se po prvi put u životu nalazi potpuno sam, posećuje ga Veliki orao, totemska životinja koja mu daruje veličanstveno pero, kao i neverovatnu veštinu – da razgovara sa životinjama.

Dužina trajanja filma: 83 min


13. januar – Fantastični povratak u Oz

Godinu dana nakon što su ga Doroti i stanovnici Smaragdnog grada pobedili, zlikovac Urfin Đus pokušava da im se osveti.

Dužina trajanja filma: 77 min


14. januar – Čarolija meseca

Zasnovan na jednoj od najpopularnijih nemačkih knjiga za decu „Putovanje na Mesec malog Petra“ – animacija donosi priču o malom Pitu koji kreće na očaravajuće putovanje zajedno sa junskom bubom, gospodinom Zumzemom i Sendmenom, kako bi spasio svoju malu sestru, koju je oteo zli čovek Mesec.

Dužina trajanja filma: 85 min


15. januar – Zvezdani psi

Kada se u tropskim krajevima Atlantskog okeana pojavi misteriozni i opasni vrtložni fenomen, Belka i Strelka, prvi astronauti na povratku iz misije na Saturn, su poslati da istraže ovu čudnu pojavu.

Dužina trajanja filma: 80 min


Info:

Lokacija: Dvorana Park
Vreme i datum: Od 11. do 15. januara 2022. od 18:00 časova.
Cena pojedinačne ulaznice: 250 dinara.

Izvor: Centar za kulturu Aranđelovac

Be First to Comment

Ostavite odgovor