Press "Enter" to skip to content
Foto: Centar za kulturu Aranđelovac

Konkurs za izlaganje u Savremenoj gradskoj galeriji

Centar za kulturu opštine Aranđelovac raspisao je konkurs za izlaganje u Savremenoj gradskoj galeriji u izlagačkoj 2022/23. godini.

Konkurs je otvoren za samostalne,  autorske/kustoske,  kolektivne izložbe i projekte iz oblasti likovne i primenjene umetnosti a na konkurs je potrebno dostaviti profesionalnu biografiju, kontakt podatke, predlog izložbe, tehnički opis i deset fotografija radova koji se predlažu za izlaganje.

Konkurs je otvoren do 15. juna 2022. godine. Prijave i materijal potrebno je dostavitiu elektronskoj formina mejl adresu galerije: arcult.ar@gmail.com.

Prispele prijave će razmatrati umetnički savet Galerije savremene umetnosti Centra za kulturu opštine Aranđelovac u sastavu: Danijela Mladenović dr umetnosti iz oblasti slikarstva, Zorica Petrović, istoričar i Katarina Perović, direktorka Smotre umetnosti „Mermer i zvuci“.

Rezultati konkursa biće objavljeni na sajtu Centra za kulturu opštine Aranđelovac 04. jula 2022. godine. Odabrani kandidata biće obavešteni o rezultatima konkursa i putem mejl adrese koju su naveli u prijavi.

Izvor: Centar za kulturu Opštine Aranđelovac

Be First to Comment

    Ostavite odgovor